fbpx

Om oss

Holthe Marketing AS tar sikte på å være din totalleverandør innen markedsføring og arrangementer.

Etter hvert som samfunnet rundt oss har endret seg og blitt påvirket av den globale pandemien så har vi tilpasset oss. Våre arrangementer og messer blir i disse dager gjennomført som desentraliserte messer hvor vi bistår med felles markedsføring for den gjeldende bransjen.
I tillegg har vårt solide forhandlernettverk innen messe- og reklamebransjen gjort at vi og våre partnere har levert millioner av munnbind og hurtigtester for Korona i løpet av de siste månedene.

Dette er et tiltak for å bidra til trygg gjennomføring av desentraliserte arrangementer og bistå våre eksisterende og nye kunder med et behov som tidligere ikke var der. Våre munnbind og hurtigtester med ønsket profil og logo på maske og/eller emballasje har slått godt an og vi er stolte av å bidra til å redusere utviklingen av pandemien.

Selskapet er eid av Ole Martin Holthe som har nesten 20 års erfaring som leder av forskjellige bedrifter og arrangementer. Sammen med dyktige kollegaer og partnere styrer de ditt behov med stødig hånd.

Vi sørger for at arrangementer blir gjennomført med nøyaktighet og presisjon. Med solid erfaring fra offentlige, politiske og private virksomheter sørger vi for at vårt felles oppdrag blir en suksess.

Samtidig bistår vi ditt selskap med å øke synligheten. Vi produserer alt av reklameprodukter og leverer på kort tid markedsmateriell, film og animasjon. 

Vi har også mulighet til å fungere som ditt selskaps egen markedsavdeling. Det vil si at vi sammen setter opp en plan og du kan fokusere på din kjernevirksomhet, mens vi tar oss av markedsføringen. Hele veien. 

Ønsker du kun en sparringspartner og å gjennomføre markedsføringen selv bistår vi med det også.

Det viktigste for oss er at vi GJØR NÆRINGSLIVET SYNLIG.

Hos oss får du

Stolt bidragsyter til