fbpx

Om oss

Holthe Marketing er din totalleverandør innen markedsføring og arrangementer.

Vi tilbyr alle tjenester innen digital markedsføring som blant annet søkemotoroptimalisering, annonsering, filmproduksjon, nettsideutvikling, sosiale medier og mye mer. 

God markedsføring krever solid kompetanse og kunnskap. Med vårt dyktige team kan du være trygg på at dine mål blir nådd. 


Selskapet er eid av Ole Martin Holthe som har nesten 20 års erfaring som leder av forskjellige bedrifter og arrangementer. Sammen med dyktige kollegaer og partnere styrer de ditt behov med stødig hånd.

Vi sørger for at arrangementer blir gjennomført med nøyaktighet og presisjon. Med solid erfaring fra offentlige, politiske og private virksomheter sørger vi for at vårt felles oppdrag blir en suksess.

Samtidig bistår vi ditt selskap med å øke synligheten. Vi produserer alt av reklameprodukter og leverer på kort tid markedsmateriell, film og animasjon. 

Vi har også mulighet til å fungere som ditt selskaps egen markedsavdeling. Det vil si at vi sammen setter opp en plan og du kan fokusere på din kjernevirksomhet, mens vi tar oss av markedsføringen. Hele veien. 

Ønsker du kun en sparringspartner og å gjennomføre markedsføringen selv bistår vi med det også.

Det viktigste for oss er at vi GJØR NÆRINGSLIVET SYNLIG.

Hos oss får du

Stolt bidragsyter til